Besparingar och en enklare vardag med internetbetalning

09.06.2015

Katrina Anmälning hjälper både de anställda och den som anmäler sig

Med tillägget Katrina Anmälning är det möjligt att snabbt och enkelt skapa mångsidiga och datasäkra anmälningsformulär. Med hjälp av en länk kan formuläret antingen läggas ut på hemsidan eller skickas med e-post till en utvald grupp mottagare. I anmälningsfunktionen finns utmärkta verktyg för gruppindelning, exempelvis vid anmälning till konfirmation.

Kännbara besparingar med internetbetalning

Deltagaravgiften kan uppbäras direkt vid anmälan till ett evenemang. Katrinas internetbetalnings-gränssnitt gör det möjligt att erbjuda internetbetalning i samband med att anmälningsblanketten fylls i, eller via en betalningslänk i efterskott.

Spara på utgifterna
Eftersom deltagaravgiften betalas redan i samband med anmälningen slipper du det kostsamma arbetet med att skicka räkningar i efterhand. Dessutom finns avgiften redan på kontot när evenemanget börjar. Kostnaden för internetbetalning är bara en bråkdel jämfört med att skicka traditionella räkningar med posten.

Ersätt pappersfakturan med en elektronisk betalningslänk
Deltagaravgiften måste inte betalas direkt vid anmälningen, utan du kan också skicka en betalningslänk i efterskott. Med hjälp av länken kan deltagaren sköta betalningen över nätet hos Paytrail eller Checkout.

Följ upp betalningarna via loggen
Alla internetbetalningar och betalningslänkar visas automatiskt i Katrinas internetbetalnings-logg. Här kan du följa betalningarnas status och få ut rapporter för bokföringen.